SYARIKAT KAMI

ADAMASA

Selain daripada menjadikan pelaburan asset yang bijak, melabur dalam projek yang berkaitan serta menyediakan peluang pelaburan untuk orang ramai sebagai matlamat perniagaannya, Sun Century adalah projek yang bertanggungjawab untuk menerokai peluang pelaburan serta mengembangkan perniagaan ke pasaran antarabangsa. Model perniagaan Sun Century bersifat revolusi, ia mengumpul orang yang sedia membantu dalam satu platform serta membolehkan mereka berkongsi kekayaan sosial.
Memasuki abad ke-21, Sun Century bertegas untuk mengambil peluang yang dibawa oleh perkembangan ekonomi pesat di Asia Tenggara dan membuatkan ia berkembang pesat. Oleh itu, Sun Century mempunyai asas korporat yang kukuh dan berjaya membawa syarikat tersebut memasuki halaman kejayaan yang baru.
Projeck Sun Century amat mengutamakan pembinaan budaya korporat dan semangat perpaduaan dalam pasukan, oleh sebab, jenama ini sentiasa memupuk para ahli yang unggul dalam bidang pentadbiran, kewangan, operasi dan lain-lain. Apabila para ahli dapat berkembang serentak dengan syarikat serta meningkatkan nilainya, kedua-dua pihak akan lebih berpadu usaha dan merancang masa depan serta menyumbang kepada masyarakat.

Perjalanan Kita

Adamasa Network Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 2009 di Malaysia, pemegang jenama usahawan antarabangsa Sun Century adalah syarikat yang mempunyai lesen penjualan langsung yang sah. Adamasa Network Sdn Bhd khusus dalam bidang penyelidikan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan untuk produk kesihatan. Sebagai sebuah syarikat pemasaran rangkaian berskala besar, ia berkembang dengan pesat dan maju sejak penubuhannya.
Adamasa Network percaya bahawa penghasilan produk kesihatan semulajadi dapat meningkatkan kesihatan dan memanfaatkan orang ramai!
Pada masa kini, Adamasa Network memajukan perniagaan Sun Century di Asia Tenggara.

Pejabat Korporat Antarabangsa

Start typing and press Enter to search